Flo & Eve

 

Gwendolyn is de vrouw achter Flo & Eve, dat mag je letterlijk nemen, want ze houdt graag Flo & Eve op de voorgrond in plaats van zelf in de spotlight te gaan staan.

Gwendolyn maakt prachtige droogbloemen creatie, met als rode draad; zachte kleuren, eigentijdse combinaties met zowel pampas, pluimen en droogbloemen, betaalbaar en persoonlijk.

Klinkt als muziek in de oren toch?

 

Vandaag is Flo & Eve het bijberoep van Gwendolyn, je kan wel spreken van een bezige bij, want ze is ook nog actief als commercieel directeur in de telecom sector, consultant en mama! Ik zei het toch, een bezige bij.

 

Enthousiaste klanten, wie zou er niet gelukkig van worden? Voor Gwendolyn zijn ze het teken dat een creatie geslaagd is. Mensen die voor een Flo & Eve item kiezen voor hun speciale dag (geboorte, huwelijk, getuige, meter,…), een mooiere bevestiging als ondernemer kan je niet krijgen denk ik.

 

Mogen we in de toekomst een Flo & Eve winkel verwachten? Het is in elk geval de ultieme ambitie van Gwendolyn. Tot dan kunnen we natuurlijk online bij haar terecht, via haar socials, en binnenkort ook een webshop, en bij HOOB natuurlijk. Wist je dat Flo & Eve ook custom made tewerk gaat? Zoek je een stuk, passend in jouw interieur? Neem contact met Gwendolyn, stuur haar een foto van je interieur en zij gaat er mee aan de slag. Fantastisch toch?

 

Ohja nog een leuke laatste insight;  verse bloemen en Gwendolyn zijn geen goede vrienden.

Flo & Eve's collectie