Con.Cre.A

 

Kristof en Anke, het duo achter Con.Cre.A. Om de fundamenten van Con.Cre.A te kennen moeten we even terug in de tijd, Naar de jeugd van Anke. Creativiteit is haar met de paplepel ingegeven. Haar ouders maakten in gips gegoten kerstspullen en verkochten deze op de plaatselijke kerstmarkten. Als kind heeft ze menig uren mee geholpen, schilderen, afwerken, ze vond het fantastisch. Een  creatieve microbe was geschiet, die nooit meer is weggegaan. 

 

Tijdens haar zwangerschap werd de draad terug opgepikt, voor de creatie van het doopsuiker voor haar tweeling. Inderdaad een tweeling :p. Je kan het dus al raden, na de zwangerschap was er even geen tijd voor creatieve uitspattingen, of toch niet in terrazzo ;). 

 

De microbe die niet stopte met kriebelen heeft er dan toch voor gezorgd dat ze opnieuw aan de slag is gegaan. Samen met Kristof, vormen ze sinds januari 2021 het Con.Cre.A duo. Het perfecte team, Kristof neemt de praktische taken, zoals het uittekenen en de boekhouding voor zijn rekening. En Anke het creatieve deel.

 

De Con.Cre.A creaties kan je herkennen aan hun unieke vormen en gewaagde kleuren. Anke is in hoofdberoep kleurconsulente in een verfgroothandel ze zit dus aan de basis van de kleurtrends ideaal om deze door te trekken naar hun collecties. Met de unieke vormen willen ze zich zoveel mogelijk onderscheiden van de Terrazzo markt. Ze werken met zelf ontworpen mallen, daar komt Kristof zijn kennis als ingenieur van pas.

 

Je merkt het Kristof en Anke zijn het perfecte duo om hun gezamenlijke baby Con.Cre.A groot te brengen.

 

Want ohja, Con.Cre.A en de tweeling zijn niet de enige kinderen. Ook Kristof heeft twee zonen. Mooie drukte ten huize Con.Cre.A verzekerd 😉.

 

De collectie