Holy Cow

 

HOLY COW… dat zijn exact de woorden die je uitroept als je ons uitzonderlijk en duurzaam verhaal hoort!

 

HOLY WHY?

Wij zijn Ellen en Luca en geloven sterk in het creëren van een positieve sociale impact door het maken van duurzame keuzes en eerlijke producten.

 

HOLY HOW?

In 2015 trokken we naar India (Kerala) om er een transparant en duurzaam cacaobedrijfje op te richten (GoGround Beans & Spices) dat we tot op vandaag nog steeds runnen. Door de ontwikkelde expertise in het verwerken van de cacao (fermentatie en drogen) leveren we wereldwijd 100% traceerbare en biologische cacao met een verbazend delicaat smaakprofiel. In 2021 richtten we HOLY COW op, gevestigd in Gent (België), klaar voor de volgende stap…

 

HOLY WHAT?

Een uitzonderlijke smaakbelevenis met in de hoofdrol (h)eerlijke, natuurlijke, zuivere chocolades met een krachtige, volle smaak. Mede dankzij het feit dat daarbij de natuurlijke ontwikkelde ‘fine flavour’ van onze cacao volledig benut wordt.

 

SMAAKVOL, ZONDER COMPROMIS

Wij bieden jullie een groeiend plantaardig en fijn assortiment aan van cacao en chocoladeproducten: cacaopoeder, geroosterde cacao nibs, chocolade tabletten (of drops), mini chocolaatjes en cacao & noten smeerpasta's. Onze chocolades en smeerpasta's worden in België geproduceerd, in kleine batchen. Vervaardigd met slechts enkele ingrediënten, minder zoet, meer smaak, geen additieven én in een milieuvriendelijke verpakking.

 

Wat Holy Cow uniek maakt zijn drie dingen. Ten eerste benoemen we onze chocolade als "Farmer-Fair", ten tweede hebben we seizoensgebonden smaken in chocolade ontwikkeld (Monsoon & Dry) en ten slotte mogen we onszelf bean-to-bar & ambachtelijke chocolademakers noemen omdat we chocolade maken startende van de cacaoboon en niet enkel chocolade smelten en verwerken.

De collectie