VERZENDEN


Levertermijn

Alle bestellingen voor 17u, gaan de volgende werkdag op de post. 

Als jouw bestelling op de post gaat krijg je een mailtje van ons. 

Jouw bestelling kan je dus binnen 2 à 3 werkdagen verwachten. 

Vragen over jouw bestelling? Neem dan contact op met sofie@hoob.be

 

Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt.

In het kader van de regels van de wet koop op afstand zal HOOB bestellingen tenminste binnen 30 dagen uitvoeren.

Indien dit niet mogelijk is (doordat het bestelde niet op voorraad is of niet meer leverbaar), er is om andere redenen vertraging of een bestelling kan niet, dan wel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, ontvangt de consument binnen 1 maand na plaatsing van de bestelling bericht en heeft hij in dat geval het recht de bestelling zonder kosten en ingebrekestelling te annuleren.

Als plaats van levering geldt het adres wat de consument aan het bedrijf kenbaar heeft gemaakt.

Aan de leveringsplicht van HOOB zal, behoudens tegenbewijs, zijn voldaan zodra de door HOOB geleverde zaken een keer aan de afnemer zijn aangeboden. Bij bezorging aan huis strekt het rapport van de vervoerder, inhoudende de weigering van acceptatie, tot volledig bewijs van het aanbod tot levering. Alle op de internetsite genoemde termijnen zijn indicatief. Aan de genoemde termijnen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

 

Verzendkosten

Items kunnen telkens gratis afgehaald worden in Deurle. Verzendmethodes en -kosten verschillen per land en worden aangegeven tijdens het afrekenen. Voor leveringen binnen België vallen de verzendkosten weg vanaf €100.

Verzending België: €3.95 naar een thuisadres.

 

Verzendkosten voor andere landen zijn op aanvraag.