Doeblevee

 

Doeblevee is het resultaat van de zoektocht naar een creatieve hobby waarin Valérie haar passie voor mooie interieurs, gezelligheid en huiselijkheid kwijt kan. Zo is, Valérie Vercruysse, in 2020 begonnen met het maken van verfijnde geurkaarsen vanuit haar thuisatelier.

 

De unieke potten zijn het ontwerp van Valérie, geïnspireerd door hun familie reizen naar het zuiden van Portugal, waar ze de lokale Olarias bezochten. De designs van Valérie worden handgemaakt door een keramis, waarna ze worden afgegoten door Valérie in kleine batches in haar thuisatelier in België.

 

Gemaakt met pure kokoswas en de fijnste natuurlijke geuren, vullen de luxe kaarsen de kamer met een verfijnde geur terwijl ze je interieur vervolledigen als een elegante blikvanger.

 

De natuurlijke geuren zijn met zorg samengesteld door Valérie. De geurcollectie bestaat uit delicate melanges gevuld met natuurlijke ingrediënten en etherische oliën.

 

De collectie is limited edition, jaarlijks komt Doeblevee met een nieuw design die slechts in een beperkt aantal stuks geproduceerd worden. Dit maakt deze mooie kaarsen extra uniek. 

 

Van het ontwerp van het keramiek tot het experimenteren met geuren: een Doeblevee kaars is 100% handgemaakt met de grootste zorg. Ze combineert vakmanschap en natuurlijke materialen in een kaars die je huis echt verlicht.

 

Voor de collectie van 2023 komt Valérie met een verrassing, een uitbreiding van het assortiment. Doeblevee staat nu voor al je warme winter momenten. De geurkaarsen staan nog steeds centraal in haar collectie, maar deze werd aangevuld met andere interieuritems die jouw winter momenten extra warm en gezellig kunnen maken.

Keramieken koffietassen en bowls, passend bij het design van de geurkaarsen. Maar ook wollen plaids. Stuk voor stuk unieke handgemaakte items. 

Ontdek de collectie hieronder. 

 

De collectie