Over Ons

 

HOOB, een online conceptstore met Belgische interieuritems en geschenken. Opgericht in 2022 door Sofie Beeckman. 

 

HOOB staat voor HOuse Of Belgium, bij ons is alles Belgisch! HOOB is een familie van creatieve Belgische ondernemers samen onder één dak. De makers vormen de HOOB familie, zij maken elk unieke producten, samen vormen ze een collectie van interieuritems en geschenken.  

 

Ben jij ook iemand die graag een origineel cadeau geeft? Kom je graag origineler uit de hoek, dan de bloemen voor moederdag of de fles wijn voor vaderdag? Dat is exact de reden waarom ik House of Belgium opgericht heb. Om het voor jou makkelijker te maken om voor elke gelegenheid, verjaardag, etentje bij vrienden, kerst, etc. een origineel cadeau te vinden. 

 

Bij HOOB kan je op één site terecht bij talrijke familieleden, elk met hun eigen passie, en eigen prachtig uniek product als resultaat. Een uitgebreid assortiment zodat je voor elke gelegenheid een passend, origineel, Belgisch cadeau kan vinden. En dit allemaal op één plek!

 

De makers vormen de HOOB familie, ik laat jullie kennis maken met de familieleden door hun verhaal te vertellen, het verhaal achter de producten.

Ontdek hier de familieleden!

 

De familieleden ontwerpen stuk voor stuk unieke producten, samen vormen ze een unieke collectie van interieuritems en geschenken. Heb je iets tof gezien? Jouw bestelling gaat rechtstreeks naar de familieleden, ze gaan voor jou aan de slag en bezorgen jou rechtstreeks jouw bestelde product. 

 

Een hart voor lokaal

 


Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!Familielid worden? 


Ben je zelf een creatieve Belgische ondernemer,

in het bezit van een btw-nummer

en interesse om deel uit te maken van onze HOOB familie?

Contacteer ons via het contactformulier