Thus

 

Karl laat zich graag verwonderen door de dingen rondom zich heen. Kwetterend vogels in de tuin, Een eenzame passant in de straat, een typografisch meesterwerkje of een streepje muziek op het juiste moment… alles kan de aandacht trekken om hier dan mee aan de slag te gaan.

 

Hierbij laat hij zich graag inspireren door het tijdloze Scandinavische design en minimalisme, waarbij de schoonheid van eenvoud centraal staat.

 

Het resultaat zijn unieke en esthetische ontwerpen, die de nadruk leggen op kwaliteit en mooiheid. Door het gebruik van natuurlijke texturen en kleuren ontstaat er een rustige en warme sfeer in de ontwerpen.


Vanuit zijn atelier in Holsbeek (Leuven) zet Karl zijn ontwerpen zelf om in echte objecten. Het gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen staat hier voorop, waarbij lokaal vakmanschap wordt benadrukt.

Hierbij tracht hij zover als mogelijk ecologisch verantwoord te werk te gaan - geen houtrestje gaat verloren - elk spatje verf wordt gebruikt - en werkt hij graag ‘van atelier rechtstreeks tot klant’.

 

Lokaal en met een hart voor puurheid en passie.
Oh ja, ‘THUS’?… in verschillende dialecten gewoon ‘THUIS’ - daar waar je je thuis voelt, omringd met mensen en dingen waar je van houdt.

 
 

De collectie