Maurette

 

Maurette is ontstaan als het resultaat van een moeizame zoektocht naar mooie dierbenodigdheden voor onze twee katten, Maurice en Odette. We hechten veel belang aan ons interieur en wilden niet dat de producten die we voor onze katten kochten de harmonie en stijl van onze woning zouden verstoren.

 

Tijdens onze zoektocht merkten we dat er een overvloed aan plastic, flashy, goedkope en in onze ogen vaak kitscherige dierbenodigdheden op de markt is, maar het was moeilijker om mooie, elegante en interieur-proof producten te vinden. Uit deze frustratie is het idee ontstaan om een eigen merk op te richten met artikelen die wel aan onze wensen voldoen.

 

Bij Maurette willen we zowel voor katten als voor honden producten aanbieden die een plek verdienen in het interieur van onze klanten, in plaats van dat deze dierenbenodigdheden een storende factor zijn en liefst ergens uit het zicht staan.

Maurette is dus ontstaan uit onze liefde en passie voor interieur enerzijds en de liefde voor onze twee katten anderzijds.

 

Vanwege de prominente rol die onze katten speelden bij de totstandkoming van ons merk en haar producten, was het niet moeilijk om een merknaam te kiezen: we combineerden hun twee namen, Maurice en Odette, en Maurette was geboren. We hopen dat Maurette producten kan bieden aan iedereen die net als wij veel om zijn viervoeters geeft, maar niet wil dat dit ten koste gaat van hun interieur.

De collectie