Unieke cadeaus voor moederdag van Belgische makers

Gepubliceerd op 14 april 2024 om 14:17

Unieke cadeaus voor moederdag van Belgische makers

 

De maand mei staat helemaal in het teken van mama’s! Op 12 mei vieren we moederdag, en hoe beter je mama in de bloemetjes zetten dan met een uniek cadeau, met veel liefde en zorg gemaakt door Belgische makers van de HOOB-familie? Die HOOB-familie, dat is een gezellige bende van meer dan 25 creatievelingen die door mij, Sofie, zijn samengebracht in House Of Belgium. Omdat ik zelf graag op zoek ga naar persoonlijke en unieke cadeautjes, en nu met House Of Belgium jou uren zoeken bespaar. Zo ook met deze blog, want hier vind je een selectie van cadeautjes voor verschillende types mama’s, speciaal voor moederdag. Ontdek ze hier! 

 

Voor de mama die van interieur houdt

Is je mama altijd in de weer om het thuis gezellig te maken? Dan kan je niet missen met een prachtige handgemaakte geurkaars, een unieke vaas (waar je dan ineens een bloemetje in kan stoppen bij het afgeven) of een prachtige ‘You are gold’ kader.

Voor de mama die van juwelen houdt

Of je mama nu houdt van fijne zilveren oorbellen, liever wat stoerder in leer of eerder gaat voor juwelen met een verhaal, je vindt het allemaal bij onze makers!

Voor de mama die van cocoonen houdt

Verdient je mama een ultiem me-time moment? Dan zijn deze cadeautjes onmisbaar, voor een ultiem badmoment of om lekker knus in de zetel te duiken!

Voor de kersverse mama

Een trui met ‘mama’ in de stof van het eerste pakje van de baby, daar smelt elk moederhart van! Bewaar jij dat eerste pakje van je kleine schat ergens in een kast? Bezorg het aan ons, wij maken er een heerlijke, draagbare herinnering van. Of wat dacht je van een fijne lijntekening van je gezin op een sweater in een kleur naar keuze? Al scoort een mooie opbergmand met naam of ander woord op, ook altijd!

Gemaakt door Belgische makers 

Al deze cadeautjes zijn gemaakt door Belgische makers. Wanneer je een moederdagcadeau bij ons koopt, geef je dus meer dan een uniek geschenk. Je zorgt dat een Belgische maker in zijn of haar werkruimte of atelier een vreugdedansje doet! Met HOOB zorgen we ervoor dat de unieke stukken van onze familieleden een podium krijgen. 

 

Ben jij ook iemand die graag een origineel cadeau geeft? Kom je graag origineler uit de hoek, dan de bloemen voor moederdag of de fles wijn voor vaderdag? Dat is exact de reden House of Belgium er is. Om het voor jou makkelijker te maken om voor elke gelegenheid, verjaardag, etentje bij vrienden, kerst, etc. een origineel cadeau te vinden. En dus ook voor moederdag! 

 

Bij HOOB kan je op één site terecht bij talrijke familieleden, elk met hun eigen passie, en eigen prachtig uniek product als resultaat. Een uitgebreid assortiment zodat je voor elke gelegenheid een passend, origineel, Belgisch cadeau kan vinden. En dit allemaal op één plek!


Ontdek onze familie.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.