VERZENDEN


Levertermijn

Een bestelling geplaatst? Deze gaat rechtstreeks naar de maker van het product. De maker gaat aan de slag voor jou en zal de bestelling rechtstreeks naar jou verzenden. 

De leveringstermijn staat steeds vermeld bij de producten. Vaak zijn de producten op stock en kan je ze verwachten binnen 1 à 3 dagen, maar het kan ook voorkomen dat de maker jouw bestelling met de hand gaat maken, waardoor de leveringstermijn langer is. Raadpleeg de productomschrijving om de juiste leveringstermijn te kennen. 

 

Als jouw bestelling op de post gaat krijg je een mailtje van ons. 

Vragen over jouw bestelling? Neem dan contact op met sofie@hoob.be

 

Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt.

In het kader van de regels van de wet koop op afstand zal HOOB bestellingen tenminste binnen 30 dagen uitvoeren.

Indien dit niet mogelijk is (doordat het bestelde niet op voorraad is of niet meer leverbaar), er is om andere redenen vertraging of een bestelling kan niet, dan wel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, ontvangt de consument binnen 1 maand na plaatsing van de bestelling bericht en heeft hij in dat geval het recht de bestelling zonder kosten en ingebrekestelling te annuleren.

Als plaats van levering geldt het adres wat de consument aan het bedrijf kenbaar heeft gemaakt.

Aan de leveringsplicht van HOOB zal, behoudens tegenbewijs, zijn voldaan zodra de door HOOB geleverde zaken een keer aan de afnemer zijn aangeboden. Bij bezorging aan huis strekt het rapport van de vervoerder, inhoudende de weigering van acceptatie, tot volledig bewijs van het aanbod tot levering. Alle op de internetsite genoemde termijnen zijn indicatief. Aan de genoemde termijnen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

 

Verzendkosten

Verzendmethodes en -kosten verschillen per land en worden aangegeven tijdens het afrekenen. Voor leveringen binnen België vallen de verzendkosten weg vanaf €100.

Verzending België: €4.95 naar een thuisadres, Voor een gewicht tot 5kg. 

Verzending Nederland, Duitsland, Frankrijk of Luxemburg: €16.5 naar een thuisadres. Voor een gewicht tot 10kg.