FREQUENT ASKED QUESTIONS


Hoe lang duurt het eer mijn pakketje aankomt?

Dit hangt af van welk product je gekozen hebt. 
De leveringstermijn staat per product vermeld. 
Bepaalde producten worden met de handgemaakt op het moment dat je de bestelling plaatst, hier is dus een langere leveringstermijn. 
Producten die op stock zijn hebben een gemiddelde leveringstermijn van 1 à 3 dagen. 

Als je je bestelling plaatst krijg je een mail van Bpost, dit wil zeggen dat jouw bestelling doorgestuurd werd naar het familielid. 

Vanaf dan begint de vermelde leveringstermijn te lopen. 
Zodra jouw pakket aan Bpost werd overhandigd krijg je opnieuw een mail, dan mag je jouw pakket de volgende dag verwachten. 

Vragen over jouw bestelling? Neem dan contact op met sofie@hoob.be

 

Hoe zit het met de verzendkosten, is ook afhalen mogelijk?

Items kunnen telkens gratis afgehaald worden in Deurle. Verzendmethodes en -kosten verschillen per land en worden aangegeven tijdens het afrekenen. Voor leveringen binnen België vallen de verzendkosten weg vanaf €100.

Verzendkosten voor niet vermelde landen zijn op aanvraag.

 

Wat als mijn bestelling onderweg sneuvelt? 

We verpakken alles zeer zorgvuldig zodat er onderweg weinig kan mislopen met je pakketje. 

Is er toch iets mis gegaan, maak dan onmiddellijk foto’s van je pakket en van de schade en stuur een email naar sofie@hoob.be. We bekijken het zo snel mogelijk en storten de prijs van het aangekochte product terug.

 

Hoe komt het dat patronen of kleuren enigzins kunnen afwijken per item?

Alles wordt met de hand gemaakt. Hierdoor kunnen minieme variaties in kleur en/of patroon voorkomen binnen éénzelfde product. We doen ons best om alles zo uniform mogelijk te houden, maar tegelijkertijd benadrukt dit ook het handgemaakte en unieke karakter van de producten.

 

Kan ik de kaarsen aansteken of dienen ze als decoratie?

Beiden, de kaarsen zijn ontworpen als decoratie en je kan ze zeker aansteken. Let erop dat door het design de kaars niet overal gelijk zal opbranden. Plaats de kaarsen dus voor het aansteken op een vuurvaste schotel met randen om de druipende was op te vangen. Knip het lont telkens tot 0,5 cm om de brandduur te verlengen.

Laat een brandende kaars nooit alleen achter en houd ze buiten bereik van kinderen en huisdieren. Plaats ze niet op een trillend oppervlak of in tocht. Brand ze niet in de buurt van ontvlambare voorwerpen en houd ze vrij van brandbare voorwerpen als lucifers en restjes lont.